Nagrada Filip Morisu za doprinos razvoju Niša i regiona

Bez autora
Dec 29 2011

Na svečanoj akademiji pod nazivom „100 godina u korak s privredom“, kojom je Regionalna privredna komora Niš obeležila stogodišnjicu privrednog udruživanja u regionu, kompaniji Filip Moris Operejšens je dodeljena specijalna nagrada za korporativnu društvenu odgovornost za njen doprinos razvoju Niša i regiona kroz donatorsku strategiju koju kompanija dosledno sprovodi već osam godina. Nagradu je u ime kompanije primio direktor proizvodnje Ingo Jenč, koji se zahvalio Regionalnoj privrednoj komori rekavši da Filip Moris strateški pomaže oblasti koje su prepoznate kao ključni pokretači razvoja i ekonomskog oporavka niškog regiona, a samim tim i cele Srbije. Kompanija Filip Moris je od 2004. godine uložila preko 12 miliona dolara u strateške programe u Nišu koji su obezbedili bespovratne kredite za pokretanje preko 100 novih malih preduzeća u Nišu u poslednje dve godine, stipendije za 276 talentovanih studenata Univerziteta u Nišu, finansirali realizaciju 56 projekata studentskih grupa namenjenih razvoju lokalne zajednice, realizovali preko 300 kulturnih i umetničkih događaja u Nišu, kao i mnogih drugih inicijativa usmerenih ka razvoju regiona.

Nagrada Filip Morisu za doprinos razvoju Niša i regionaNa svečanoj akademiji pod nazivom „100 godina u korak s privredom“, kojom je Regionalna privredna komora Niš obeležila stogodišnjicu privrednog udruživanja u regionu, kompaniji Filip Moris Operejšens je dodeljena specijalna nagrada za korporativnu društvenu odgovornost za njen doprinos razvoju Niša i regiona kroz donatorsku strategiju koju kompanija dosledno sprovodi već osam godina.

Nagradu je u ime kompanije primio direktor proizvodnje Ingo Jenč, koji se zahvalio Regionalnoj privrednoj komori rekavši da Filip Moris strateški pomaže oblasti koje su prepoznate kao ključni pokretači razvoja i ekonomskog oporavka niškog regiona, a samim tim i cele Srbije.

Kompanija Filip Moris je od 2004. godine uložila preko 12 miliona dolara u strateške programe u Nišu koji su obezbedili bespovratne kredite za pokretanje preko 100 novih malih preduzeća u Nišu u poslednje dve godine, stipendije za 276 talentovanih studenata Univerziteta u Nišu, finansirali realizaciju 56 projekata studentskih grupa namenjenih razvoju lokalne zajednice, realizovali preko 300 kulturnih i umetničkih događaja u Nišu, kao i mnogih drugih inicijativa usmerenih ka razvoju regiona.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik